• Hem
  • Nyheter
  • Bygg & Konsult har byggt nytt Tesla Center i Göteborg

Bygg & Konsult har byggt nytt Tesla Center i Göteborg

September 21, 2022

I början av året påbörjade Bygg & Konsult en stor ombyggnation av den gamla logistikhallen på Exportgatan 24 på Hisings Backa, Göteborg. Ett omfattande projekt där de slitna lokalerna omvandlades till kontor, showroom och servicehall. Beställaren var Corem Property, med Tesla som slutkund. Efter drygt ett halvår från byggstart kunde Tesla äntligen slå upp dörrarna till sina nya lokaler.

– Resultatet blev superbra, men vägen från början till slut har verkligen inte varit spikrak. Vi har ju blåst ut hela huset egentligen och gjort om allt. Allt från omfattande fasadarbeten till nya glaspartier och portar, och har stött på en hel del utmaningar längs vägen, berättar Jonas Broman, projektledare på Bygg och Konsult.

Den nya, toppmoderna anläggningen på 3 300 kvadratmeter kommer att erbjuda försäljning och leverans av både nya och begagnade bilar. Det kommer även att finnas en serviceanläggning och Teslas mobila servicetekniker, en tjänst där en servicetekniker kommer till ägarna och ger service där bilen står parkerad.

– I och med att det var ett så pass omfattande projekt med relativt snäv tidsram har det krävts en hel del kreativa lösningar längs vägen. Men samtliga parter är väldigt nöjda med slutresultatet, avslutar Jonas Broman.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Adress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Hitta på sidan

  • Om oss
  • Tjänster
  • Referenser
  • Kontakt

Post & faktureringsadress

Bygg & Konsult Väst AB
FE 9837 838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se