Återbruk

Som en del av vårt omfattande arbete med hållbarhet och miljöfrågor lanserar vi nu vårt återbruk. Det är den senaste satsningen från oss på Bygg & Konsult i vårt arbete att bidra och främja miljön ytterligare. Genom att sälja istället för att slänga material och utrustning som inte längre används, så att det kan återanvändas av någon annan, kan vi vara med och skapa en mer hållbar framtid.

BYGG & ÅTERBRUK

Hur arbetar Bygg & Konsult med återbruk?

Bland våra innovationer på Bygg & Konsult hittar du vårt återbrukskoncept, där hållbarhet och kostnadseffektivitet går hand i hand. Tanken är att du som kund, redan i kalkylstadiet, uppmanas till att besöka vår hemsida för att gemensamt utforska möjligheterna med återanvändning – vilket inte bara gynnar miljön utan också håller nere kostnaderna.

Vårt åtagande sträcker sig inte bara till byggmaterial utan även till samhället. Vi ger en meningsfull sysselsättning till individer som stått långt ifrån arbetsmarknaden, där de aktivt bidrar till protokollföring, transporter och publicering. Alla transporter relaterade till Bygg & Återbruk drivs dessutom helt fossilfritt.

Genom våra samarbeten, inklusive partners som Kretsloppsparken Alelyckan och andra företag inom rivning och konstruktion i Västra Götaland, breddar vi vårt utbud av återbruksvaror. Detta samarbete innebär att vi får tips om material som kan återanvändas från deras egna projekt, vilket stärker vårt engagemang för en cirkulär ekonomi.

Vårt återbrukskoncept innebär att material från rivnings- eller renoveringsprojekt, som annars skulle hamna i återvinningen, tas om hand av oss. Genom vår expertis och erfarenhet vet vi exakt vilka delar som lämpar sig för snabb och effektiv återanvändning. Dessa material lagras på vårt kontor, tillsammans med överskottsmaterial och felbeställningar. Genom en noggrann inventering och förberedelser för återbruk redan vid projektstart skapar vi en hållbar lösning.

För närvarande är vårt huvudsakliga fokus för återbrukssidan att göra den tillgänglig internt och för våra befintliga kunder. Vår förhoppning är att kunna göra den offentligt tillgänglig för alla under 2024. Genom detta strävar vi efter att integrera återbruk som en naturlig och lättillgänglig del av byggprocessen, samtidigt som vi aktivt bidrar till en mer hållbar framtid på Bygg & Konsult.

Dörr inkl. karm klassad

Skick: nyskick
Mått: H=2100 x B=900 x karmdjup=180mm
Mängd: 1
Pris: 500 kr
Kontakt: aterbruk@byggochkonsult.se

Bänkskiva med diskho

Skick: bra
Mått: 1700x600x28
Mängd: 1
Pris: 400 kr
Kontakt: aterbruk@byggochkonsult.se

Lister Grå

Skick: nyskick
Mått: 2200x56x12
Mängd: ca 66m
Pris: 600 kr
Kontakt: aterbruk@byggochkonsult.se

Pardörrblad

Skick: bra
Mått: 2000x1200x80
Mängd: 1
Pris: 600 kr
Kontakt: aterbruk@byggochkonsult.se

Dörr inkl. karm

Skick: bra
Mått: 2100x900x90
Mängd: 1
Pris: 250 kr
Kontakt: aterbruk@byggochkonsult.se

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se