• Hem
  • Nyheter
  • Effektivt samarbete i omfattande kontorsprojekt

Effektivt samarbete i omfattande kontorsprojekt

June 19, 2024

Bygg & Konsult har fått i uppdrag att genomföra inredningsarbetet för en ny kontorsbyggnad för hyresgästen Ravago. Projektet, där Bygg & Konsult är underentreprenör till Mark & Energibyggarna, omfattar byggnation av innerväggar, golv, undertak och målning.

Bygg & Konsult, under ledning av projektledare Linnea Kiiskinen, har fått i uppdrag att färdigställa Ravagos nya kontorslokaler på Borealis mark. Som underentreprenör till Mark & Energi ansvarar de för inredningen av kontoret, inklusive innerväggar, golv, undertak, målning och ytskikt.

– Det här projektet är speciellt eftersom vi arbetar som underentreprenörer, vilket innebär en annan arbetsform än vi normalt är vana vid. Det kräver mer flexibilitet och samordning, men det har fungerat väldigt bra hittills och har framför allt varit en lärorik upplevelse för min del, berättar Linnea Kiiskinen, projektledare på Bygg & Konsult.

Projektet innefattar även mindre byggarbeten i några av Ravagos sju intilliggande lagerhallarna, där Bygg & Konsult har utfört mindre byggarbeten – däribland byggnation av två sprinklerrum.

– Vi har en förbesiktning i slutet av juni och siktar på att ha allt arbete nästintill klart då. Slutbesiktningen är planerad till augusti, men vårt mål är att vara klara med vår del redan i juni, avslutar Linnea.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se