FLEXIBEL BYGGSERVICE FÖR PRIVATA FASTIGHETSÄGARE

Älvstranden Bygg grundade 1987 och har sedan starten bedrivit byggverksamhet i form av entreprenader och byggservice till såväl offentliga som privata fastighetsägare. Idag är Älvstrandens Byggs primära fokus den privata marknaden. Med det menar vi privata villaägare, lägenhetsinnehavare och bostadsrättsföreningar. I dessa projekt tar vi ansvar från idé till färdigt slutresultat.

Vår målsättning är att ha så långa affärsrelationer som möjligt, och att vi ska vara ert självklara val. På så sätt underlättas kommunikationen i de projekt som vi utför tillsammans. Dessutom gör det oss konkurrenskraftiga i vår prissättning gentemot våra kunder – så att ni alltid kan räkna med att få rätt pris. Flexibel byggservice till konkurrenskraftiga priser helt enkelt.

OMBYGGNATION OCH RENOVERING

Vi på Älvstrandens Bygg åtar oss alla typer av ombyggnationer och renoveringar i alla typer av byggnader. Vi har lång och omfattande erfarenhet av alla sorts miljöer. Ingen idé är konstig för oss – vi har varit med om det mesta.

LÄGENHETSANPASSNINGAR

Oavsett om ni behöver göra en tillbyggnad, eller en större respektive mindre renovering för att förbättra er boendemiljö kan vi hjälpa er. Allt från småjobb som att byta en list, till att förbättra tillgängligheten eller renovera en hel fastighet med kvarboende. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSNINGAR

Ny lagstiftning har inneburit ökade anpassningar för tillgänglighet för äldre och funktionshindrade, både i offentliga verksamheter och i privata bostäder. Vi har under många år arbetat med tillgänglighetsanpassningar i offentliga verksamheter och hos kommunala fastighetsbolag. Nu när allt fler privata bostadsrättsföreningar omfattas av reglerna står vi redo att hjälpa till även där. Utrymningsvägar vid brand, hissar, ramper eller RWC – vad ni än behöver. Vi finns här för er, och ert projekt.

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer!
Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se