• Hem
  • Nyheter
  • Kontorslokaler på Fiskhamnsgatan färdigställda med lyckat resultat

Kontorslokaler på Fiskhamnsgatan färdigställda med lyckat resultat

December 6, 2023

I somras påbörjades rivningsarbetet – och under hösten har den tredje våningen i Stena Fastigheters lokaler på Fiskhamnsgatan i centrala Göteborg fått sig ett rejält lyft. Nyligen genomgicks slutbesiktningen med lyckat resultat. 

– Projektet är i mål och kunden är riktigt nöjd, vilket såklart känns väldigt bra för oss, säger Jonas Broman, projektledare på Bygg & Konsult.

I detta projekt – som tog sin början i juli 2023 – har Bygg & Konsult haft i uppdrag att bygga om hela den tredje våningen i huset. En totalrenovering helt enkelt, där gamla kontorslandskap blivit nya, fräscha och moderna. I beställningen till Bygg & Konsult ingick bland annat: nya ljudisolerade väggar, golv, ytskikt och undertak.

– Bakåt i tiden har vi hyresanpassat sjätte och åttonde våningen i huset. Att vi får komma tillbaka är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Det är vi stolta över, konstaterar Jonas Broman.

Den renoverade ytan är på totalt 800 kvadratmeter och kommer inom kort utgöra ett modernt och trivsamt kontorsutrymme för framtida hyresgäster. Från Bygg & Konsults håll har man löpande varit 2 – 4 medarbetare som jobbat i projektet. När Jonas Broman uppmanas att beskriva varför han tror att slutresultatet blivit så bra som det blivit, betonar han att samarbetet fungerat väldigt bra. Både inom teamet på Bygg & Konsult – och gentemot Stena Fastigheter:

– Jag skulle säga att de viktigaste framgångsfaktorerna är att vi har haft bra och lyhörda medarbetare från vårt håll, men också att beställaren varit riktigt bra att bolla med, avslutar han.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se