• Hem
  • Nyheter
  • Kungsbackakontoret växer – ny projektledare på plats

Kungsbackakontoret växer – ny projektledare på plats

May 17, 2024

Tidigare i år utvidgade vi vår verksamhet och öppnade ett nytt kontor i Kungsbacka. Nu förstärker vi teamet på Kungsbackakontoret och välkomnar Angelie Wallin, ny projektledare för byggservice.

Angelie är utbildad byggingenjör och har flera års erfarenhet av att arbeta som entreprenadingenjör och med kalkyl, på både större och mindre företag. I Angelies yrkesmässiga bakgrund finns gott om erfarenheter som kommer att bli värdefulla för Bygg & Konsult. Inte minst faktumet att hon tidigare varit med och startat upp en byggserviceavdelning.

– Jag lärde mig hur viktigt det är med struktur. Om vi gör saker och ting rätt från början tar det kanske lite längre tid, men vi kommer att tjäna på det längre fram. På Bygg & Konsult är det ordning och reda, vilket jag ser fram emot att bidra till även framöver, berättar Angelie Wallin.

Blev tipsad av tidigare medarbetare

Tidigare i år, när Angelie Wallin beslöt sig för att se sig om efter nästa utmaning, fick hon ett tips av en kompis, som tidigare arbetat på Bygg & Konsult. Företaget beskrevs som litet och familjärt – och det interna engagemanget som högt. När Angelie dessutom fick höra om etableringen i Kungsbacka – kommunen där hon är bosatt – tog hon kontakt.

– Jag ringde och frågade om det fanns en ledig tjänst, och det fanns det ju. När jag sedan lärde känna företaget kände jag igen mycket av det jag hade fått berättat för mig, säger Bygg & Konsults nytillträdda projektledare.

Stämningen på Bygg & Konsult beskriver Angelie som hjälpsam. Det finns utrymme att ställa frågor, och kollegorna engagerar sig i att besvara dem. Hon förklarar dessutom att fördelarna med en liten organisation, med nära till beslut, redan hunnit uppenbara sig.

– Nu har jag visserligen bara jobbat några dagar, men min bild är att alla är engagerade i att hitta vägar framåt. Ingen fråga är för liten eller för stor, utan alla hjälps åt, vilket jag verkligen uppskattar.

När det gäller byggservice berättar Angelie Wallin att det är variationen som lockar henne. Behovet av att lösa hastigt uppkomna utmaningar. Nycklarna till ett lyckat utfall menar hon är goda relationer, dokumentation och tydlig kommunikation.

– Det gäller att involvera och verkligen lyssna på kollegorna som är ute och gör jobben. Sen är det såklart lika viktigt att lära känna och få en bra relation till beställarna, säger hon.

Den kommande tiden ser Angelie Wallin fram emot att komma in i Bygg & Konsults rutiner och att kontinuerligt lära nytt i sin nya yrkesroll. Utanför arbetstid lever Angelie ett aktivt familjeliv med sin man och deras två barn – och inte minst hästarna, som är hennes stora fritidsintresse.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se