Möt vår nya kollega Linnea

June 16, 2022

Varifrån kommer du?

– Jag kommer direkt till Bygg & Konsult efter fem år på Chalmers, där jag fick en civilingenjörsexamen i samhällsbyggnadsteknik. Jag har tidigare arbetat lite på SGS-studentbostäder som fastighetsskötare, men är ny inom byggföretag vilket känns som en jätterolig utmaning för mig.

Varför just Bygg & Konsult?

– Sanningen är att jag såg en annons som väckte mitt intresse. Jag har sedan lång tid tillbaka velat arbeta på ett mindre företag eftersom det verkat mer lärorikt. Det känns som att man får  möjligheten att se alla delar av företaget och att man lär sig mer om alla olika ansvarsområden som finns, vilket jag tror är den största skillnaden mot en tjänst på ett större företag. Till sist valde jag Bygg & Konsult baserat på den känslan jag fick av arbetskamraterna, alla verkade så goa och glada redan från början. Jag ringde mamma direkt efter min intervju och berättade att det var till Bygg & Konsult jag ville. Känslan var superhärlig och jag har aldrig skrattat så mycket på en arbetsintervju i hela mitt liv.

Vad kommer du att driva för slags projekt?

– Växthuset i Gårdsten blir mitt första egna projekt. Jag har tidigare varit med på projekt i Mölnlycke, och ska faktiskt vara där en del i framtiden också. Vi ska nämligen bygga om en äldre lokal till nya fräscha kontor snart.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se