Om Bygg & Konsult Group

Bygg & Konsult i Väst AB grundades 1990 och har sedan start hjälpt kunder med om-, till- och nybyggnationer. Med drygt 30 års erfarenhet i branschen har vi både en bred kundbas och breda erfarenheter. En hel del nya kunder har tillkommit längs vägen, samtidigt som vi har vuxit tillsammans med våra återkommande kunder där ett flertal har varit med oss sedan start.

Våra kunder och deras önskemål är det viktigaste för oss, därför gör vi alltid vårt bästa för att möta kundens förväntningar på fullgod byggnation Vi skiljer oss från andra byggbolag genom att vi ofta är med från start. Det kan vara en fastighetsägare som har kommit på en bra idé, men står helt utan ritningar och har diffusa planer. Då finns vi där – med vår erfarenhet spetsar vi öronen och lyssnar in och ser vad kunden verkligen behöver. Vi är med från start ända fram till mål om kunden önskar. 

Det som kännetecknar Bygg & Konsult är att vi är en flexibel organisation som gärna arbetar över gränserna i våra arbetsgrupper, det är snabba beslutsvägar och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Inga projekt är för komplicerade, tvärtom är komplicerade projekt en av våra specialiteter. Både när det kommer till renovering och nybyggnation, där man måste ta hänsyn till krav och komma på kreativa lösningar.

Vi utför allt från minsta lilla byggjobb till stora totalentreprenader. Idag är vi drygt 50 personer i företaget och förfogar över 25 servicebilar. Vi jobbar bara med egen personal, vilket gör att vi alltid kan säkerställa  att vår personal har alla kurser och behörigheter som krävs för de arbeten vi utför. Vår övertygelse är att våra yrkesarbetare är bäst på det dem gör, vilket vi uppmanar till genom att fördela ansvaret i arbetsgruppen. Givetvis genom stöttning av våra kompetenta, erfarna projektledare med lång arbetsbakgrund inom byggservice och entreprenad, kalkyl, ekonomi med mera. I syfte att upprätthålla en hög teknisk kompetens i de olika delområdena ser vi till att ha blandade åldrar på tjänstemannasidan.

Vi kostar mer, men är i slutet ett kostnadseffektivt alternativ då vi levererar kvalitet. Vi sätter alltid kunden i fokus, och genomförandet av samtliga projekt är av högsta kvalitet – från början till slut.

POLICYER

Verksamhetspolicy

Vi ska alltid uppfylla våra kunders krav på kvalitet och miljö med omsorg. Utförandet på våra uppdrag ska för våra kunder framstå som ett starkt motiv till att välja oss som den naturliga affärspartnern. Vårt arbete med att ständigt förbättra, förhindra och förebygga miljöskador är för vårt företag en självklarhet. Vilket vi gör genom att följa gällande lagar, förordningar och föreskrifter. Nöjda kunder, korta beslutsvägar, tidhållning, stort kunnande och stort engagemang, samt vår yrkesstolta personal, är grundstenarna i vårt företag. Våra medarbetare är vår absolut viktigaste resurs!

POLICYER

Arbetsmiljöpolicy

Bygg & Konsult är ett företag som aktivt arbetar för en mycket god arbetsmiljö och säkerhet. Säkerheten i våra projekt ska alltid vara av högsta prioritet. Våra medarbetare ska alltid vara välutbildade och förtrogna med gällande lagar och regler. Vi ska kontinuerligt arbeta med projektets riskbedömningar för att tillsammans skapa den optimala arbetsmiljön.

POLICYER

Kvalitetspolicy

Bygg & Konsult tar ansvar för våra uppdrag och våra kunder. Vårt fokus är på kunden och de behov som både kunden och slutkunden har. Vi strävar efter långsiktiga affärsrelationer för att minimera riskerna i vår kommunikation. Vi arbetar aktivt för att få våra medarbetare delaktiga i vår ständiga strävan efter förbättringar

POLICYER

Miljöpolicy

Bygg & Konsult ska vara ett företag som bedriver verksamhet som inte förbrukar resurser i onödan och som möjliggör ett kretsloppstänkande. Vi ska aktivt ta reda på förbättringsmöjligheter och integrera dessa i våra arbetsmetoder.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete under fliken “Hållbarhet”.

Cerifieringar

NI KAN LITA PÅ OSS

Bygg & Konsult är sedan 2018 medlem i R-Företagen (Rekommenderat företag). Vi är sedan 2008 certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö) samt ISO 45001 (arbetsmiljö). Vi är även certifierade och utbildade enligt GVK – Säkra våtrum, så ni kan vara säkra på att våra hantverkare har den kunskap som krävs för dessa arbeten.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se