• Hem
  • Nyheter
  • Bygg & Konsult bakom nya miljöhus vid Rymdtorget – förbättrar boendemiljön i Bergsjön

Bygg & Konsult bakom nya miljöhus vid Rymdtorget – förbättrar boendemiljön i Bergsjön

February 9, 2024

Vid Rymdtorget i Bergsjön står tre nya miljöhus klara. Planerna initierades av Familjebostäder och grundade sig på ambitionen att förbättra boendemiljön i området. Till totalentreprenör utsågs Bygg & Konsult – som i nära samarbete med beställaren lyckats färdigställa projektet enligt plan.
– Dialogen med beställare och övriga aktörer har varit konstruktiv och fri från problem, berättar Jonas Broman, projektledare på Bygg & Konsult.

Arbetet drog i gång i oktober 2023 och slutfördes några månader senare, i januari 2024. De konkreta uppgifterna har inkluderat att gjuta tre plattor, bygga husen samt att utföra markarbeten med plattsättning utanför. Förutom Bygg & Konsult har en rad underentreprenörer varit delaktiga i processen, bland annat markentreprenörer, betongarbetare och elektriker.

I vanlig ordning har Bygg & Konsult varit måna om att skapa så lite oreda som möjligt för de som vistas dagligen i området där projektet genomförts. En utmaning i det här specifika fallet har varit att husen byggts mellan befintliga bostadshus, vilket försvårat möjligheten att komma fram med tunga transporter. Genom en klok projektplan och ett gott samarbete har utmaningarna dessbättre varit möjliga att hantera, utan att de genererat problem.

Nu står husen klara och Jonas Broman konstaterar att det som alltid känns bra när kunden är nöjd med leveransen – vilket han återigen betonar beror mycket på att samarbetet fungerat så bra.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se