• Hem
  • Nyheter
  • Bygg & Konsult får dubbla förtroenden i Stenungsund

Bygg & Konsult får dubbla förtroenden i Stenungsund

December 12, 2023

Bygg & Konsult inleder två nya projekt i Stenungsund. I det ena fallet ska två butiksutrymmen i gallerian Stenungstorg slås ihop till ett – och göra plats för butiken Normal. I det andra uppdraget har Bygg & Konsult upphandlats av Mark & Energibyggarna, i ett projekt som ska resultera i nya kontors- och mötesrum.

Tidigare under 2023 har Bygg & Konsult genomfört flera projekt i Stenungsund på uppdrag av Citycon, som äger köpcentret centralt i stan. Galleriägaren har av allt att döma uppskattat samarbetet, för nu efterfrågar de Bygg & Konsults tjänster på nytt.

Projektets startskott går i början av vecka 50 – och dess inledande åtagande blir en utmaning, menar Linnea Kiiskinen, projektledare på Bygg & Konsult:

– Först på att-göra-listan står pålning, vilket blir lite speciellt, med tanke på att det är inomhus. Av ljudskäl kan vi inte påla när gallerian har öppet, så det kan bli en utmaning rent tidsmässigt. Men vi ser alltid fram emot en utmaning, säger Linnea Kiiskinen.

Vidare innehåller projektet en rad standardmässiga delar, exempelvis byggnation av nya väggar, ny toalettgrupp samt målning av väggar och tak. Projektet ska enligt plan vara klart i slutet av mars 2024.

Upphandlade av Mark & Energibyggarna

Den närmaste tiden kan Bygg & Konsult se fram emot ännu ett uppdrag i Stenungsund. I ett projekt där Mark & Energibyggarna har det övergripande ansvaret för att bygga om en kontorsbyggnad har Bygg & Konsults anlitats som underleverantör. Ansvarsområdet sträcker sig över flera viktiga moment, såsom golvläggning, målning samt konstruktion av kök och väggar.

– Vi kan ta oss an många olika sorters uppdrag, med olika förutsättningar. I det här projektet får vi nämligen en lite annan roll än vi är vana vid, i och med att vi inte har helhetsansvaret. Det visar att vi är flexibla, men också att vi har en bra kompetensbredd, avslutar Linnea Kiiskinen.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se