• Hem
  • Nyheter
  • Bygg & Konsult har byggt fler växthus i Gårdsten

Bygg & Konsult har byggt fler växthus i Gårdsten

November 25, 2022

I början av sommaren stod det klart att gårdstensbostäder tillsammans med Bygg & Konsult ska bygga ytterligare två växthus i Gårdsten. Nyligen blev ett av de två växthusen klart, och projektet har väckt många positiva reaktioner från de boende i området.

År 2016 gjordes ett liknande projekt tillsammans med Gårdstensbostäder, och på en annan gård i närheten. Det som var ett testprojekt visade sig bli väldigt uppskattat av hyresgästerna, vilket genererat ytterligare växthus på fler gårdar i området. Ett av de två växthusen blev nyligen klart, medan det andra växthuset förväntas stå klart redan i mars 2023. Projektet är ett av flera initiativ för att få Gårdsten till en grönare stadsdel, samtidigt som det syftar till att stärka gemenskapen i föreningen.

– I och med att det har varit så efterlängtat känns det väldigt roligt att växthuset äntligen är klart. Projektet känns dessutom aktuellt ur ett hållbarhetsperspektiv, och går helt i linje med Bygg & Konsults miljötänk, berättar Linnea Kiiskinen, projektledare på Bygg & Konsult.

Växthuset har byggts samman med bostadshuset och står mot innergården. Till synes är växthuset en naturlig utbyggnad med egen entré från gården, där huset agerar grundpelare.

–Vi har fått väldigt fina reaktioner från hyresgästerna som har berättat hur glada de är över de nya växthusen, många har dessutom redan planerat vilka växter och plantor de ska att odla när det är klart. Vi har även fått fin respons från Gårdstensbostäder som i sin tur är väldigt nöjda över projektet och de nya växthusen, avslutar Linnea.

  

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se