• Hem
  • Nyheter
  • Bygg & Konsult tecknar ramavtal med Borås Stad

Bygg & Konsult tecknar ramavtal med Borås Stad

August 15, 2023

I våras blev det klart att Bygg & Konsult ingår ramavtal med Borås Stad. Avtalet är planerat att löpa i fyra år och öppnar dörrar till spännande möjligheter inom stadens byggutveckling.

Det nyetablerade samarbetet med Borås Stad trädde i kraft i mars tidigare år. Ramavtalet kommer i första hand att utgöras av löpande drift- och underhållsarbeten, samt ett komplement till den byggverksamhet som Borås Stad och dess bolag bedriver i egen regi.

– Borås befinner sig en expansiv fas och det är väldigt roligt att vi får möjlighet att vara med i den utvecklingen, säger Philip Eliasson, vice vd på Bygg & Konsult, och fortsätter:

– Vi hoppas kunna bidra med våra kunskaper inom renoveringar och ombyggnader, vilket vi har lång erfarenhet av genom liknande ramavtal och tidigare projekt. Vårt mål är att tillsammans med Borås stad skapa kostnadseffektiva och hållbara lösningar.

Även om Bygg & Konsult inte har haft direkt samarbete med Borås Stad sedan innan, har de genomfört ett flertal projekt i Borås tidigare. Sedan förra året har Bygg & Konsult dessutom etablerat ett ramavtal med ett av de kommunala bostadsbolagen; Fristadsbostäder.

Ramavtalet började gälla 20 mars 2023 och är planerat att löpa fram till 20 mars 2027.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se