• Hem
  • Nyheter
  • Bygg & Konsult tecknar ramavtal med Mölndals Stad

Bygg & Konsult tecknar ramavtal med Mölndals Stad

October 12, 2023

Bygg & Konsult har blivit partner i ett nytt ramavtal för Mölndals Stad. Avtalet är organiserat efter en ny metod, och är uppdelat i fyra avtalsområden. Som partner i avtalet ansvarar Bygg & Konsult för hantverkstjänster som bland annat innebär takbyten, ombyggnationer och lokalanpassningar.

Det var under hösten 2022 som Mölndals Stad bjöd in entreprenörer till en feedbackträff om hur man kan förändra avtalen med syftet att dela upp fördelningen av projekt mellan olika entreprenörer. Bygg & Konsult deltog aktivt och föreslog bland annat att det nya avtalet skulle delas upp i olika volymer och områden – något som Bygg & Konsult har erfarenhet av sedan tidigare. Metoden visade sig vara ett vinnande koncept och från och med den 1 oktober, inleder Bygg & Konsult och Mölndals Stad ett fyraårigt ramavtal som omfattar olika projekt och verksamhetsområden.

– Avtalet är ett resultat av en dialog med konstruktiva idéer och krav på hållbarhetsarbete från leverantörer inom Storgöteborg. Vi är glada över att vår erfarenhet kunde bidra till den nya avtalsmetoden och ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med Mölndals Stad framöver, säger Philip Eliasson, Vice vd på Bygg & Konsult.

Den nya metoden som nu testas, tack vare flertalet entreprenörers input, innebär en uppdelning i fyra avtalsområden: skolor med projektvärden från 0 till 300 000 SEK, 300 000 till 2 miljoner SEK, samt motsvarande för kommunala bolag. Projekt som överstiger 2 miljoner SEK kommer att följa en förfrågan i form av FKU till alla avtalsentreprenörer.

– Några av de mest betydelsefulla kriterierna i avtalsupphandlingen var tidigare erfarenheter, relevanta referensprojekt samt användningen av elbilar hos entreprenörerna – något som flera kommuner nu sätter som krav. Tack vare vår dedikation till miljövänliga lösningar och en gedigen historik av lyckade projekt hade vi turen att landa avtalet som nummer ett i rangordningen på ett av avtalen, avslutar Philip Eliasson.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se