• Hem
  • Nyheter
  • Bygg & Konsult uppgraderar fasader på Eriksbergs köpcentrum

Bygg & Konsult uppgraderar fasader på Eriksbergs köpcentrum

January 9, 2024

I slutet av november 2023 påbörjade Bygg & Konsult ett nytt uppdrag på Eriksbergs köpcentrum. På fastigheterna, som ägs av Storebrand, väntar ett flertal uppgraderingar. Bland annat ska fasadskivor lagas och bytas ut – precis som alla trädetaljer på fasaden. Utöver det ska fasaderna tvättas och ljussättningen förnyas.

– Dessutom ska ett 2 000 kvadratmeter stort skärmtak renoveras, så vi har mycket att stå i framöver, säger Lasse Carlsson, gruppchef entreprenad, på Bygg & Konsult.

Bygg & Konsult är totalentreprenör för projektet och arbetar nära fastighetsägarens projektbyrå Forsen. Lasse Carlsson bedömer att Bygg & Konsults vana vid att hantera komplexa projekt var till bolagets fördel, när de tilldelades uppdraget.

– Jag tror att vår flexibilitet och lyhördhet fällde avgörandet, säger han.

Under arbetets gång kommer butikerna på köpcentret hållas öppna. Det innebär att arbetet behöver utföras på ett sätt som minimerar störningar för besökare och näringsidkare. Lasse Carlsson medger att detta kan bli en utmaning, men känner sig trygg med de lösningar som tagits fram för detta projekt, genom en bra dialog och konstruktivt samarbete mellan Bygg & Konsult och beställarombudet.

– Vi kommer ha ett väldigt tajt samarbete med Forsen och därigenom säkerställa att vi når önskat resultat, säger Lasse Carlsson.

Från Bygg & Konsults håll sätts tre medarbetare av till detta projekt. Under arbetets gång kommer de att få sällskap av ett antal underentreprenörer, exempelvis elektriker, rivare och målare. Projektet ska enligt plan vara slutfört omkring midsommar 2024.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se