• Hem
  • Nyheter
  • En arbetsplats att trivas på – hyresanpassning av Fiskhamnsgatan 8D

En arbetsplats att trivas på – hyresanpassning av Fiskhamnsgatan 8D

September 4, 2022

Det är ju faktiskt på våra arbetsplatser som vi spenderar allra mest tid. Att ha ett hem att trivas i är något vi alla värdesätter högt, men en trivsam arbetsplats är minst lika viktigt. Bygg & Konsult har precis avslutat hyresanpassningen av Stena Metalls kontor på Fiskhamnsgatan 8D. Flera småkontor har ersatts med större, öppnare kontorslandskap och lokalerna har fått en ordentlig uppfräschning.

I april påbörjades hyresanpassningen av Stena Metalls kontor på Fiskhamnsgatan 8D, en fastighet som Bygg & Konsult är bekanta med sedan tidigare då detta är den tredje ombyggnationen på Fiskhamnsgatan. Det som tidigare var flera mindre småkontor, omvandlades till ett öppet, luftigt kontorslandskap.

– Vi har i princip blåst ut hela lokalen och börjat om från scratch. Samtliga väggar togs ner och ersattes med nya, kök byttes ut och ventilationssystemet drogs om. Och en hel del annat för att skapa en öppnare, luftigare arbetsmiljö helt enkelt, säger Ulf Levinsson, projektledare på Bygg & Konsult.

  

Inför projektet krävdes noggrann planering i och med kvarboende hyresgäster, utöver detta dök det upp ytterligare utmaningar längs vägen.

– Materialet till projektet gick inte att köra i hissen, och det gick inte heller att lyfta upp det. Lösningen på det problemet blev istället att lyfta in allt material genom fönstren. Vilket i slutändan gick att genomföra utan problem, men det finns ju alltid en risk med yttre omständigheter som blåst och oväder så klart, avslutar Ulf.

Projektet pågick under drygt fyra månader, och färdigställdes i mitten av augusti. Slutresultatet blev ett öppet, fräscht kontorslandskap och en härligare arbetsmiljö för Stena Metall.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se