• Hem
  • Nyheter
  • Ett nytillskott med lång erfarenhet och många strängar på sin lyra

Ett nytillskott med lång erfarenhet och många strängar på sin lyra

November 30, 2023

Lars Hagström gjorde sin första arbetsdag i byggbranschen den 6 oktober 1980, i hemstaden Borås. Sedan dess har han avverkat mängder av roller – som yrkesarbetare och tjänsteman – i stora bolag som NCC, Skanska och Bonava. Han har dessutom hunnit jobba mer än tio år som heltidsmusiker, utvecklat ett snudd på osunt stort intresse för läderhantverk – och viktigast av allt: tillträtt rollen som projektledare på Bygg & Konsult.

Efter att ha lämnat sin roll som platschef på Bonava deklarerade Lars Hagström att han var öppen för nya möjligheter, via LinkedIn. Något som snappades upp av Ulf Levinsson, gruppchef för byggservice på Bygg & Konsult. Ulf och Lars har varit arbetskamrater tidigare i karriären – och Levinsson föreslog att hans gamla kollega skulle slå honom en signal. De hördes och kort därefter träffades de. Lars Hagström hade inga klara uppfattningar om vad han ville ägna sig åt härnäst, men såg inga nackdelar med att ta sig till Göteborg för ett förutsättningslöst möte.

– Om inte annat tyckte jag att det kunde vara trevligt att träffa Ulf, förklarar Lars Hagström.

Förutom Ulf Levinsson hade Lars möte med Philip Eliasson och Michael Emanuelsson. Mötet gav en god känsla. Tycke uppstod och Lars gillade vad Ulf, Philip och Michael hade att berätta. En kort tid senare var de överens. Lars Hagström beslutade sig för att ta sig an uppdraget som projektledare på Bygg & Konsult – en tjänst han tillträdde i september 2023. För Lars är detta en ny erfarenhet på många sätt, för trots lång erfarenhet i branschen hade han aldrig tidigare arbetat på ett småskaligt, mer familjärt företag av Bygg & Konsults karaktär. Denna nya erfarenhet skulle snart falla Lars Hagström i smaken.

– Jag började som betongarbetarlärling för drygt 40 år sedan. Sedan dess har jag gjort det mesta inom bygg, men jag har aldrig varit på ett mindre företag av den typen som Bygg & Konsult. Redan nu känner jag att det här är en fantastisk erfarenhet, säger Lars och fortsätter:

– Min första dag på jobbet fick jag blommor och ett välkomstkort. Man kommer nära varandra på ett lite annat sätt i ett mindre företag, vilket jag verkligen uppskattar.

Mångfacetterad och målmedveten

Lars Hagström beskriver sig själv som dedikerad och lojal. Att knyta starka band till arbetskamraterna har alltid varit betydelsefullt. Dessutom går Lars gärna ”all in” – både på och utanför jobbet. Ett exempel på detta är hans bakgrund som musiker i bandet Peckas Pack, vilket började som ett fritidsnöje men snart utvecklades till ett heltidsjobb. Ett annat exempel är den hobby som satte klorna i Lars under Covidåren.

– Jag håller på mycket med läderhantverk och gör alltifrån väskor till plånböcker och armband. Det började som något litet när jag var rastlös under pandemin, men ganska snabbt hade jag en hel verkstad och höll på med detta nästan jämt, berättar Lars Hagström, ny projektledare på Bygg & Konsult.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se