• Hem
  • Nyheter
  • Nu slår vi upp dörrarna till nya kontoret i Kungsbacka

Nu slår vi upp dörrarna till nya kontoret i Kungsbacka

February 29, 2024

Bygg & Konsult må vara Göteborgsbaserat, men det betyder inte att vi enbart verkar inom stadskärnan – tvärtom. Med allt fler projekt i anslutning till Kungsbacka, och ramavtal med både Kungsbacka- och Varbergs kommun, var det hög tid att utöka vår lokala närvaro i Halland med ett nytt kontor. 

Under de senaste åren har projekten i Halland blivit allt fler. Nyligen inleddes även ett samarbete med Kungsbacka kommun i form av ett ramavtal för hantverkstjänster inom bygg. Det har med andra ord inneburit många turer från Göteborg till Hallandsområdet, och med flera yrkesarbetare som arbetar med kommunen på heltid kändes det naturligt att etablera en lokal närvaro i form av ett kontor.  

–  Vi vill ha en lokal förankring i Halland. Dels i och med våra ramavtal med Kungsbacka- och Varbergs kommun, i kombination med många andra projekt. Dels då det faktiskt är flera av våra medarbetare som bor i Kungsbacka och närområdet, säger Philip Eliasson, vd på Bygg & Konsult.  

I linje med Bygg & Konsults hållbarhetsarbete och initiativet “Bygg & Återbruk” utgör återanvändning av material den största delen av all inredning. Detta inkluderar bland annat glaspartier, dörrar, bord och stolar, larmsystem och arbetsbänkar i verkstadsdelen.

En av Bygg & Konsults medarbetare som kommer att utgå från det nya kontoret på heltid är projektledaren Lars Hagström, som även kommer att vara platschef.  

– Vi fick tillgång till kontoret i december och har sedan dess renoverat en hel del. Nu är det äntligen så gott som klart, vi väntar bara på installation av laddstolpar till våra elbilar – sedan kan vi gå i mål. Resultatet blev kanonbra och precis som vi hade tänkt oss, berättar Ulf Levinsson, gruppchef byggservice och projektledare på Bygg & Konsult.

På det cirka 200 kvm stora kontoret finns kontorslokaler, lunchrum och utrymme för företagets övriga verksamhet. Planen är på sikt att lagerhålla material till Bygg & Konsults återbrukskoncept. Ett relativt nytt initiativ som innebär att material och utrustning som inte längre används i ett projekt, återanvänds eller säljs. Du kan läsa mer om Bygg & Återbruk här. 

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Adress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Post & faktureringsadress

Bygg & Konsult Väst AB
FE 9837 838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se