Nytt ramavtal med Kungsbacka kommun

July 11, 2023

Nyligen blev det klart att Bygg & Konsult är ett av de företag som vunnit upphandlingen med Kungsbacka kommun gällande hantverkstjänster inom bygg. Ramavtalet är planerat att löpa i fyra år med start från och med 1 juli 2023.

Det nyligen undertecknade ramavtalet öppnar dörrarna för flera spännande projekt och uppdrag inom Kungsbacka kommun. Uppdraget kommer främst att omfatta renoveringar, underhåll och byggservice, där Bygg & Konsult under en fyraårsperiod kommer att arbeta med att förnya och renovera bland annat förskolor, äldreboenden, skolor och gymnasium.

– Vi är väldigt glada över ramavtalet med Kungsbacka kommun. Det ger oss möjligheten att samarbeta med kommunen och utveckla vårt partnerskap under en längre tid, säger Ulf Levinsson, gruppchef byggservice, Bygg & Konsult.

I linje med Bygg & Konsults hållbarhetsarbete och strävan efter att minimera företagets miljöpåverkan, kommer samtliga transporter att ske med eldrivna fordon.

– För Bygg & Konsult har hållbarhetsfrågor varit på agendan under en längre tid och vår nya fordonsstrategi, med omställning till elbilar, har fått fin respons av såväl befintliga som nya kunder. Vi ser fram emot att arbeta tätt tillsammans med kommunen och leverera hållbara och kvalitativa byggprojekt, avslutar Philip Eliasson, vice vd på Bygg & Konsult.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se