• Hem
  • Nyheter
  • Omvandlingen av Göteborgs mest trafikerade vindfång

Omvandlingen av Göteborgs mest trafikerade vindfång

October 5, 2023

I hjärtat av Göteborg, där mer än 50 000 människor rör sig dagligen, finns ett projekt som kräver expertis, precision och en stark förmåga att hantera utmaningar. Bygg & Konsult har tagit sig an uppgiften att omvandla och utöka vindfånget vid Göteborgs mest trafikerade plats på Centralstationen.

För att öka komforten för både medarbetare på lunchrestaurangen To gogo och för de som passerar entrén, har Bygg & Konsult återvänt till centralstationen för ett nytt projekt. Projektet innebär installation av nya automatiska dörrar, glasväggar och smidesstolpar, samtidigt som den befintliga entréplattan ska utökas med 25 kvadratmeter. Denna utmanande uppgift kräver noggrann planering och logistik, särskilt med tanke på den höga dagliga passagetrafiken på över 50 000 människor. Att utvidga vindfånget och minimera störningar är en utmaning, samtidigt som målet är att behålla ett smidigt trafikflöde.

– Att navigera betongbilar genom rusningstrafik, sätta upp avspärrningar och transportera smidesstolpar är inte alltid en enkel uppgift, berättar Michael Emanuelsson, arbetschef på Bygg & Konsult, och tillägger:

– Därför är säkerhetstänket här av yttersta vikt, och det har krävt noggrann planering och logistik. Vi har tidigare erfarenhet av att hantera krävande arbetsmiljöer och är beredda att möta utmaningarna för att säkerställa ett smidigt framsteg i projektet.

Projektet, som beställts av Jernhusen AB, förväntas pågå i 14 veckor. Det är ett imponerande exempel på Göteborgs engagemang för modernisering och hållbarhet, och visar att även de mest utmanande stadskärnorna kan omvandlas till mer funktionella och miljövänliga platser.

Offertförfrågan?

Skicka en övergripande förfrågan här så återkommer vi med frågor och detaljer.

Post- & besöksadress

Kärrlyckegatan 24, 418 78 Göteborg

E-post

kontor@byggochkonsult.se

Telefon

031-80 01 25

B & K Group AB

B & K Group AB är vårt moderbolag, i vår koncern ingår fyra dotterbolag alla med sin unika inriktning och kompetens. Tillsammans har vi det stora bolagets kompetens och resurser, där vi kan hjälpa våra kunder med kostnadseffektiva helhetslösningar.

Faktureringsadress

Bygg & Konsult i Väst AB
FE 9837
838 76 Frösön

Org nr: 556376-6129
VAT no: SE556376612901

faktura@byggochkonsult.se
Bankgiro 5646-0645

Anmärkning på våra fakturor skall göras inom 8 dagar. Godkänd för F-Skatt.

© Bygg & Konsult i Väst AB 2023
Webbplats av Joomlaproffs.se